Top 5 beste Xiaomi webshops

AudioNieuws

Xiaomi kondigt de Mi AirDots 2 Pro aan

Xiaomi Mi Airdots Pro 2 TWS

Xiaomi heeft zojuist de Mi AirDots 2 Pro TWS aangekondigd. De draadloze oortjes zouden een betere geluidskwaliteit hebben dan de voorganger en beschikken over environmental noise cancelling.

De Mi AirDots Pro 2 worden geleverd met 14,2 mm audiodrivers dat zou zorgen voor een betere geluidskwaliteit. Wat ook nieuw is in de headphones is de ondersteuning van de lhdc bluetooth-audiocodec. Dit zorgt ervoor dat er meer data kan worden verstuurd naar de oortjes, wat uiteindelijk resulteert in meer gedefinieerd geluid.

Verder beschikken de oortjes over een infrarood sensor die ervoor zorgt dat muziek automatisch pauzeert wanneer de oortjes uit gedaan worden.

Één van de opvallendste nieuwe features is de environmental noise cancelling. Op beide oortje zit een kleine microfoon die omgevingsgeluiden oppikt en reduceert.

De officiële prijs van de AirDots zal rond de €50,- euro liggen.

Voorlopig zijn de AirDots 2 pro alleen nog te koop in china maar voor wie even goed zoekt op Aliexpress, kan ze nu al in huis halen.

We zijn zelf erg benieuwd naar de nieuwe AirDots 2 en zodra we ze binnen hebben, schijven we uiteraard weer een uitgebreide review. In de tussentijd kan je wel lezen wat onze ervaringen waren met de goedkopere Xiaomi Redmi Airdots.

Vergelijkbare berichten
NieuwsSmartphones

Xiaomi kondigt smartphone aan met surround beeldscherm

NieuwsSmart home

Xiaomi kondigt 70” Redmi smart-tv aan

8.1
AudioReviews

Xiaomi Redmi AirDots review

NieuwsSmartphones

Xiaomi werkt aan een 100 megapixels smartphone camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *