Natuurlijk wil je jouw Xiaomi producten bij betrouwbare webshops kopen. Omdat Xiaomi een upcoming merk is uit China, kan het lastig zijn om een goede webshop te vinden die ook nog eens aan Nederland levert. Wij hebben voor jou een top 5 lijst gemaakt van webshops. Hierbij hebben we gekeken naar prijzen, levertijden en betrouwbaarheid van de webshop.


1. Bol.com

Iedereen kent Bol.com wel. Je vindt er een groot aanbod aan Xiaomi producten. Ze zijn hier niet het goedkoopst maar je kan wel makkelijk retourneren en je bestelling wordt snel geleverd.


2. AliExpress

Voor het grootste aanbod aan Xiaomi producten is Aliexpress de beste keus. Houd rekening met lange levertijden maar daartegenover staan wel de beste prijzen.


3. Coolblue

Bij Coolblue vindt je voornamelijk Xiaomi smartphones. Voordelen van CoolBlue zijn makkelijk retourneren en natuurlijk snelle levertijden.


4. Amazon

Bij amazon.de is het aanbod groot en leveren ook in Nederland. Een groot voordeel zijn de lage prijzen. Ze zijn niet zo goedkoop als bij AliExpress maar de levertijden wel een stuk sneller.


5. Gearbest

Gearbest is een goed alternatief voor wanneer je geen fan ben van AliExpress. De producten worden geleverd vanuit china dus de levertijden zijn lang maar de prijzen laag.